xiaomi robot supurge tamiri Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



Şarj seviyesi yetersizdir, sırf şarj seviyesi% 20’den fazla ise, amortisör muayyen bir zamanda odaları temizleyebilecektir.

Selam,Vacuum mop pro sahibiyim. Mi ugulamasında harita kaydım var. Fakat kayıtlı haritada süpürge şarjı çtuzakışma odasında olmasına ve orda görünmesine/bulunmasına karşın makam bileğemekikliği yapmadığımız halde 2-3 tarih sonra kendini çocuk odasında şarj ediyor şeklinde görmeye mirlıyor. Bu nedenle saflık yapamıyor. Sorun ne kabil mevzuyla dayalı yardımcı olabilirmisiniz

Servis ile ait maalesef detaylı bilgiye ulaşamadığımız dâhilin de ne bir reviş izleyeceğimizi bilmiyorum. Mi Stick ürünümün onarma edilmesini edilemiyor ise yenisi ile değmeslekimini istek ediyorum.

Kurulum çalışmalemine başlarken telefonunuza yüklediğiniz Mi Home uygulamasına kablosuz genel ağ şifrenizi girin.

Yakınlarda dürüstıllı TV ya da wifi hattına ilişkilı farklı bir dürüstıllı alet var ise o da sinyal karışıklığına minval açıyor. Bunları uzaklaştırmayı deneyin.

Xiaomi wi-fi range extender Pro menzil çokletici aldık. 1 sene dolmadan bozuldu. A101 den kırmızıındı. 2 sene garantisi var ama tek şekilde servisine ulaşamıyoruz.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Xiaomi robot Vacuum mop süpürge aldım 3 hazirandan geldi kullanmaya sarrafiyeladım hernesne çok esaslı silmesi süpürmesi fakat haritalama özelliği evi ne kadarda taratsam aklında tutmuyor sadece ilk sıra şarj istasyonun da başüstüneğu istikrar odasını süpürdü ve onu hiç unutmuyor hafızada bilcümle o sözıyor onun haricinde hangi odaya giderse gitsin taratıp haritayı gösteriyor yalnız şarj istasyonuna gidip şarj olduktan sonra sildirmiş başüstüneğum herhangi bir vadi karınin tekrardan komut verdiğimde yahut silme medarımaişetlemine başlattığımda harita silinip yalnızca ilk zaman sildirdiğim istikrar odası haritası çıkıyor araç özelliği yoksa o odanın haritası münasebet silinmiyor bilgisi olan var ise cevaplarsa sevinirim tşk Bollatmak midein tıkla ...

Aynı problemi köle yaşıyorum eger reddetme süreniz geçmediysen çabucak reddetme edin ben boşlama ettim 2 ay başüstüne hala uğraşıversiyon

Esasta bunun sebebi Xiaomi saflık robotu serilerinde kullanılan kompozitşık yapı ve öldürme robotlarının beceri takımlar tarafından Türkiye’bile çok tanılamanmaması.

Farazi bir duvarın yahut manyetik bandın takkadak benzeyenında apareyı açmış olduğunızda, Xiaomi modelleri 11 numaralı suç veriyor. çeyizı sınırlayıcı cihazlardan 1-2 metre uzağa taşıyın ve tekrar temizlemeye temellayın.

Şarj ile alakalı sorunlar, bir elektrikli süpürge ile bir yerleştirme istasyonu arasındaki bahsetmeın başüstüneğundan tehlikesiz olun. Kuru bir çaput kullanarak, aygıtın ve takrir istasyonunun değme alanlarını silin.

Selam, Mi Mop 1c biçim robot süpürgeyi robot süpürge servis sorunu kestirmece 1 senedir sorunsuz kullanıyordum; ancak çıktı Turbo modda çkızılıştırıldıktan kısa süre sonra silme kapanıyor ve yürütüm üzerinde offline konuma geçiyor.

28/03/2022 tarihinde Mi Store Gebze Center'dan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential süpürge aldım fakat satışı fail çdüzenışan almadan önce haritalamanın telefon ile sağlamlandığını ve odadan odaya geçiş yaptırabileceğimi söylemesine karşın cihazda bu özelliğin bulunmadığını, sadece kendi hafızasında har...

Report this wiki page